Zestz
 
Hoofdredacteur Guido Nijssen van restaurantgids Lekker weg
Categorieën: people

Zijn plaats wordt ingenomen door Makkie Mulder. Zij zal haar hoofdredacteurschap van het culinaire blad Delicious met dat van Lekker combineren.
Dit meldt horecanieuwssite Misset Horeca. Afgelopen weekend blijken restaurants uit restaurantgids Lekker per brief te zijn ingelicht over het vertrek van de huidige hoofdredacteur Guido Nijssen. In de brief wordt gesproken over een ‘organisatiewijziging’. In die nieuwe organisatie zou voor Nijssen geen plaats meer zijn. Hoofdinspecteur en SVH Meesterkok Wynand Vogel blijft wel.
Nijssen, die sinds november thuis zit, laat aan Misset Horeca weten teleurgesteld te zijn over het besluit. ‘Het is een mooie tijd geweest. Ik ga wat anders doen.’ Hij was 12,5 jaar aan Lekker verbonden, waarvan zeven jaar als hoofdredacteur. Lekker wordt uitgegeven door Sanoma, tevens de uitgever van Delicious. De restaurantgids wordt na de Michelingids gezien als meest invloedrijke restaurantgids van Nederland.

© Zestz 2008

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

2 reacties op “Hoofdredacteur Guido Nijssen van restaurantgids Lekker weg”

  1. [...] op papier raadpleegbaar. Lekker is als enige van de drie in druk begonnen en wordt beschouwd als de Nederlandse variant van de Michelingids . Professionals bezoeken anoniem een restaurant en rapporteren aan de redactie [...]

  2. [...] op papier raadpleegbaar. Lekker is als enige van de drie in druk begonnen en wordt beschouwd als de Nederlandse variant van de Michelingids . Professionals bezoeken anoniem een restaurant en rapporteren aan de redactie [...]

Reageer