OpenOpMaandag.nl wordt VandaagOpen.nl

Wie een restaurant zoekt dat bijvoorbeeld op zondag geopend is, kan hier nu ook terecht.

Begin augustus werd OpenOpMaandag.nl gelanceerd. De site bood een overzicht van restaurants in Nederland die op maandag hun deuren hebben geopend. Sinds 21 september is die opzet verbreed. Wie een restaurant zoekt voor bijvoorbeeld de zondag, kan er nu ook terecht. Je kunt op VandaagOpen.nl nu als zoekterm elke dag van de week en een locatie opgeven.

750 bezoekers per dag
OpenOpMaandag.nl was al snel een succes, vertelt Alain Francois, een van de initiatiefnemers. ‘Twee weken na de lancering zaten we al op ruim zeshonderd bezoekers per dag. Dat was voor ons best een succes. Inmiddels is dat aantal alweer met circa honderdvijftig toegenomen.’

Restaurants melden zich aan
Ook vanuit de restaurantwereld werd de site goed opgepikt. Francois: ‘In de eerste twee weken kregen we al ruim honderd aanmeldingen van nieuwe eetgelegenheden.’ Op die manier wordt database van VandaagOpen.nl steeds aangevuld. De basis bestaat uit de adressen van samenwerkingspartner knoopjelos.nl, een website met een overzicht van de ‘400 beste restaurants van Nederland’, aldus Francois.

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok